Over ons

Muller Installatieburo: ruim 40 jaar geleden klein begonnen, maar altijd groot gedacht. Vader Henk Muller startte de onderneming in 1974, kort na de eerste oliecrisis. Misschien is het dan ook geen toeval dat de familie Muller door de jaren heen steeds oog heeft gehad voor vernieuwing en energiebesparing. Eerst met de overgang van olie- naar gasinstallaties en tegenwoordig, met zoon Jos aan het roer, van gas- naar duurzame energiesystemen.

Vernieuwend en nuchter

Al zien vernieuwingen er nog zo aanlokkelijk uit, wij van Muller rennen er nooit als een blind paard achteraan. Daar zijn we gewoon te Noord-Hollands voor. Eerst even kritisch kijken of de techniek ook werkelijk doet wat hij belooft en er dan pas mee in zee gaan. Dat hebben we snel genoeg in de gaten. En zo weten onze klanten altijd zeker dat ze waar voor hun geld krijgen.

Klimaattechniek

Inmiddels richten we ons vooral op klimaattechniek. Daar weten we ook echt alles vanaf. Een mooi en veelzijdig vakgebied met verwarming, koeling, luchtbehandeling, ventilatie en de daarbij behorende regeltechniek. Maar we zitten nooit lang op ons eigen eilandje. We houden ervan om samen te werken in een bouwteam en installatiewerkzaamheden te coördineren.

Duurzaamheid

Innovatie en verduurzaming van het vak: het boeit ons nog steeds mateloos. Wat betreft de aanleg van warmtepompen hebben we al een lange staat van dienst, met als kers op de taart een volledige certificering. En daar zijn we bijzonder trots op. Ondertussen kijken we ook al weer verder naar de voortgang van nieuwe ontwikkelingen, zoals brandstofceltechniek en warmtekrachtkoppelingen.

Installatieburo Mulller: groot gegroeid vanuit een garagebox met kantoor aan huis in Alkmaar tot een solide bedrijf in Warmenhuizen. Bent u nieuwgierig naar wat wij doen voor de zakelijke markt? Bel ons dan en maak een afspraak!