Klimaat-regelsystemen

Met de aanleg van installaties die gebouwen verwarmen, koelen en ventileren wordt nog niet automatisch het ideale binnenklimaat gerealiseerd. Voor een optimaal en constant resultaat moeten de verschillende onderdelen van het systeem intelligent met elkaar communiceren. Ook voor dit specialisme, regeltechniek, levert Installatieburo Muller de nodige knowhow en mankracht.

Gebouwbeheersystemen

Als eigenaar of beheerder van een gebouw kunt u moeilijk continu de temperatuur, vochtigheidsgraad en aanvoer van schone lucht in de gaten houden. Maar het is wel belangrijk dat het gebeurt. Een gebouwbeheersysteem (GBS) bewaakt en bestuurt installaties als verwarming, airconditioning en ventilatie, zodat ze efficiënt en energiezuinig samenwerken. Ook daar heeft uw organisatie geen omkijken naar: via een internetverbinding ligt de regie altijd bij ons. Eventuele storingsmeldingen komen langs dezelfde weg bij ons binnen. En natuurlijk pakken wij het probleem vervolgens direct aan.

Voordelen van onze GBS-diensten:

  • een aangenaam en gezond leefklimaat in uw pand
  • flinke besparing op energiekosten
  • adequate bijsturing bij functiewijzigingen in het gebouw
  • beperking van CO2-uitstoot
  • snelle oplossing van storingen

Overigens kunnen aan een gebouwbeheersysteem ook andere functies worden gekoppeld, zoals verlichting, beveiliging en brandmelding. Benieuwd wat de meerwaarde van een GBS voor uw bestaande of nieuw te bouwen pand is? Bel ons voor een oriënterend gesprek!

Slimme thermostaten

Ook voor woningen en andere kleinere gebouwen bestaat een individueel regelsysteem waarmee u binnenklimaat en stroomverbruik (ook op afstand) kunt monitoren en bijsturen: de slimme thermostaat. Als gebruiker bespaart u hiermee veel geld en ontlast u het milieu.

Over dit onderwerp wordt veel zin en onzin geschreven. Muller heeft er inmiddels ruime ervaring mee opgedaan. Wij informeren u dan ook graag onpartijdig over de ins en outs van slimme thermostaten en over de verschillende modellen.